Ofrenes als dòlmens

Et convidem a expandir la nostra comunitat de sahumadores en Catalunya i fer ofrenes a la terra per tot el que ens dona.

La terra és font de vida i ens agrada agrair a les energies de la natura amb el fum del copal i plantes medicinals, intencions, flors, aigua, cants i danses. Un dels nostres llocs favorits són els dòlmens, punts energètics d’aquest territori.

Aquesta inspiració ve de les ofrenes/pagaments que fan els pobles originaris en Amèrica. Donar-li a la terra per tot el que li traiem, amb el res que hi hagi més equilibri en el nostre territori, aprendre que la terra, les plantes, l’aigua, els elementals, són éssers vius, amb la intenció de donar respecte i honrar el territori que ens sosté i del que formem part.

Neix també del desig d’obrir un espai de pràctica amb el sahumeri, arran dels tallers que la Duna i jo hem creat  perquè puguis fer el teu sahumeri i endinsar-te en aquesta pràctica ancestral.

I l’última intenció és la de poder fer créixer una comunitat de sahumadores, persones de totes les edats que vulguin connectar amb la terra i dedicar un dia a honrar-la, a través dels elementals i el sahumeri .

Si vols venir ens reunirem:

🍂 Equinocci de tardor: 25 setembre. Dolmen de la Pera
❄️ Solstici d’hivern: 7 de gener. Dolmen Puig d’Esquers
🌺 Equinocci de primavera: 1 d’ abril. Dolmen de Vilajuïga
🌻 Solstici d’estiu: 3 de juny. Dolmen de Roses

Tot el dia a partir de les 9:30 h.

Organitza:  Haramara Duna i Montse Romero

Inscripcions:
@guardianesdelamareterra @eljardidelanima